Over Van Laar

Missie van Van Laar Lasbenodigdheden

Van Laar Lasbenodigdheden zet de standaard als dé vooraanstaande leverancier van geautomatiseerd lassen in Nederland, met speciale aandacht voor Midden-Nederland. We onderscheiden ons door innovatie en een blik op de toekomst in de wereld van lastechniek, waarbij we de productiviteit en het succes van onze klanten vooropstellen.

Onze missie: als uw betrouwbare partner in lastechniek de maakindustrie vooruit helpen met duurzame, productieve, kwalitatieve en flexibele oplossingen. We benadrukken automatisering en geavanceerde technologieën, waaronder cobotlassen, om onze inzet voor continue innovatie en het leveren van toekomstbestendige oplossingen te tonen.

DROOM EN AMBITIE

We willen nationaal erkend worden als de meest vooraanstaande leverancier van geautomatiseerd lassen, bekend om onze kwaliteit, innovatie, en klanttevredenheid. Ons doel is de reputatie als meest gerespecteerde lastechnische leverancier in Midden-Nederland te verdienen, met een focus op geavanceerde lastechnologieën en klantgerichte oplossingen.

Kernwaarden

Het belang van hoogwaardige lasapparatuur

Betrokkenheid

We zijn nauw betrokken bij de uitdagingen en successen van onze klanten.

Transparantie

We communiceren open en eerlijk over mogelijkheden en uitdagingen.

Passie

We streven voortdurend naar verbetering en innovatie in alles wat we doen.

Samenwerking

Wij geloven in het bouwen van sterke relaties met zowel klanten als leveranciers.

Service en Klantgericht

Elke dag opnieuw zetten we ons in om onze klanten de beste service te bieden.

Geïnteresseerd in Cobot lassen?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk adviesgesprek te plannen!

Jan Willemsen
Missie

Wie zijn we, waar staan we voor?

Als uw toeleverancier maximaliseren we de productiviteit en efficiëntie van lassende bedrijven met geavanceerde lastechnologieën. We leveren niet alleen producten, maar zijn ook een denkpartner in uw succes, door maatwerkoplossingen en deskundig advies aan te bieden. Onze toekomstgerichte benadering toont onze toewijding aan duurzaamheid, productiviteit, en flexibiliteit, met een constante drang naar innovatie.

We zijn vastberaden om hoogwaardige oplossingen en diensten in de lastechniek te leveren, met een sterke focus op automatisering zowel regionaal als landelijk. Onze expertise, vooral in cobotoplossingen, stelt ons in staat om efficiënte en innovatieve lasprocessen te ondersteunen.

Onze kernwaarden van betrokkenheid, transparantie, passie, samenwerking, en klantgerichtheid staan centraal in alles wat we doen, waardoor we een betrouwbare partner in de lastechniek zijn.

Visie

Wat doen we?

We bieden hoogwaardige oplossingen en services, gericht op de moderne lasser, inclusief technische ondersteuning en klantenservice van topniveau. Onze samenwerking met toonaangevende merken garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid. We kiezen bewust voor innovatie en technologische vooruitgang, met een focus op automatisering en cobotoplossingen.