Training en scholing

In de voortdurend evoluerende wereld van het lassen is het cruciaal om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken, technologieën en veiligheidsnormen. Bij Van Laar Lasbenodigdheden streven we ernaar niet alleen eersteklas lasbenodigdheden te leveren, maar ook kennis en expertise. Onze trainingen en scholingsprogramma's zijn ontworpen om zowel beginnende lassers als ervaren professionals naar een hoger niveau te tillen.

Waarom kiezen voor training en scholing bij Van Laar Lasbenodigdheden?

Praktijkgerichte training

Theorie is belangrijk, maar lassen leer je het best door het te doen. Onze cursussen zijn hands-on en gericht op praktische vaardigheden.

Gecertificeerde instructeurs

Onze trainers zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van de lasindustrie en zijn gecertificeerd in de nieuwste technieken.

Modernste apparatuur

Tijdens onze trainingen heeft u toegang tot de nieuwste lasapparatuur en -technologieën, waardoor u vertrouwd raakt met de tools van de toekomst.

Flexibele cursusopties

Van basis lasworkshops tot geavanceerde specialisatiecursussen, we bieden een scala aan trainingsopties die aansluiten bij uw behoeften en niveau.

Advies op maat

Weet u niet zeker welk lasapparaat het beste bij uw project past? Ons deskundig team staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

Cursusaanbod

Onze Basis Lascursus is ideaal voor beginners die de grondbeginselen van het lassen willen leren. Onze ervaren instructeurs begeleiden de deelnemers stap voor stap door de essentiële lasprocessen, veiligheidsprocedures en het juiste gebruik van apparatuur, waardoor ze een stevige basis leggen voor hun lasvaardigheden.

Voor ervaren lassers die hun vaardigheden willen verdiepen en nieuwe technieken willen beheersen, bieden wij de cursus geavanceerde lastechnieken aan. Deze cursus is ontworpen om ervaren lassers uit te dagen en hen te helpen hun expertise naar een hoger niveau te tillen door middel van geavanceerde technieken en praktische toepassingen.

Word een expert in het gebruik en onderhoud van de nieuwste lasapparatuur met onze lasapparatuur training. Onze instructeurs zullen u begeleiden bij het begrijpen van de technologie achter de apparatuur en u leren hoe u deze optimaal kunt gebruiken. Deze training is essentieel voor wie het beste uit moderne lasapparatuur wil halen.

Veiligheid staat voorop in de lasindustrie. Onze cursus veiligheid en certificering biedt uitgebreide training over veiligheidsnormen en -procedures in de lasindustrie. Na voltooiing ontvangt u certificaten die uw expertise erkennen en uw vermogen aantonen om veilig en professioneel te werken in een lasomgeving.

Toegewijd aan levenslang leren

In de lasindustrie stopt het leren nooit. Technologieën evolueren en methoden veranderen. Bij Van Laar Lasbenodigdheden zijn we toegewijd aan het ondersteunen van professionals in hun leertraject, ongeacht het stadium van hun carrière.